Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Praktijk Limati

 1. Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij Praktijk Limati ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.
 2. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw adres, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd.
 3. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 4. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 5. Alle informatie die u tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan ons vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 6. Bij Praktijk Limati worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
 7. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.
 8. Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur voorgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken tussen 24 uur en 48 uur worden voor 50% in rekening gebracht.
 9. Geannuleerde of vergeten afspraken tussen 24 uur worden volledig in rekening gebracht.
 10. Bij bedrijfsstoelmassage wordt er vooraf een planningsschema gemaakt. Mocht iemand te laat komen bij de behandeling krijgt hij/zij een behandeling in de resterende gereserveerde tijd en wordt de behandeling volledig in rekening gebracht. Als hij/zij de behandeling vergeet wordt de behandeling in rekening gebracht.
 11. Betaling particulieren verloopt contant of via de pinautomaat en wordt direct na de massage voldaan.
 12. Bedrijven krijgen een factuur en dienen deze binnen 14 dagen na ontvangst factuur te voldoen.
 13. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.
 14. Praktijk Limati is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 15. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Praktijk Limati aanbiedt.
 16. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 17. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Praktijk Limati niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.