Stoelmassage

 

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken. Ook zijn stoelmassages van 10 of 15 minuten mogelijk

 

Waarom stoelmassage?

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt onder andere bij klachten als:

  • ontspanning
  • stijve nek 
  • spanningshoofdpijn
  • tintelende vingers
  • pijnlijke schouders en armen.

Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan.

 

Stoelmassage is niet alleen goed bij klachten. Stoelmassage sluit goed aan op deze tijd. Het is een relatief korte massage die veel effect geeft in het lichaam van de behandelde en daarnaast is het een laagdrempelige massage omdat er door de kleren heen gemasseerd wordt. Het werkt in op het zelf herstellend vermogen van het lichaam waardoor het preventief werkt tegen allerlei klachten die we tegenkomen in deze gehaaste maatschappij.

Een stoelmassage geeft meer energie en op een drukke werkdag een vorm van ontspanning waardoor de concentratie en productiviteit daarna weer toeneemt.