Wij stellen ons graag aan u voor

Lieneke Vaartjes

Ik ben Lieneke Vaartjes. We wonen in Oldemarkt, een dorpje in de kop van NW overijssel. Op steenworp afstand van het prachtige natuurgebied "De Weerribben". Op mijn twintigste heb ik een ongeluk gehad en daar begon de ellende.  Ziekenhuizen, artsen, therapieën en ik weet niet wat ik allemaal heb gedaan. Maar echt beter worden? ho maar. En dat begreep ik niet. Het lichaam kan zichzelf toch herstellen? Waarom de mijne dan niet? Artsen riepen alleen maar: "leer er maar mee leven, beter dan dit wordt het niet"

En ik heb dat ook vele jaren geloofd. Toch bleef het vreemd en ben me gaan verdiepen in hoe het lichaam werkt. 

Op een gegeven moment leerde ik de biologische natuurwetten van Dr. Hamer kennen. Toen begonnen er kwartjes te vallen.  Veel fysieke klachten hebben een mentale oorzaak maar hoe ga ik daar mee om? In 2011 kwam ik in aanraking met Touch of Matrix en toen ging alles in een sneltreinvaart. De hele opleiding gevolgd en mijn licentie voor therapeut gehaald.

Ook snapte ik steeds beter  wat voeding met je lichaam doet. Goede voeding,  want dat kan je lichaam pas  herstellen. Natuurlijk! zonder goede brandstof doet je auto het toch ook niet?  En ik leerde het belang van goede, zuivere voedingssuppletie.

Ooit ben ik naar een iriscopist geweest en deze vertelde me dat ik iets met mijn handen moest  gaan doen omdat dit mij erg zou helpen. Wat moest ik hier nou weer mee? en het heeft ook weer jaren geduurd voor ik daar achter was. Masseren was iets wat ik graag deed en dat heeft deze man er dus mee bedoeld. Anderen helpen is iets wat ik het allerliefste doe. Mijn zoektocht heeft ruim 20 jaar geduurd en de kennis die ik ermee heb opgedaan wil ik graag met anderen delen.


Maarten van der Velden

Mijn naam is Maarten van der Velden en gelukkig getrouwd met Simone. Op 15 februari 1963 ben ik geboren en woon sinds 2012 met heel veel plezier in het mooie Drenthe in het Hondsruggebied. Ruim 10 jaar hou ik mij bezig met gezondheid en ben gediplomeerd om mensen hierbij te helpen. Dat doe ik met veel plezier en is ook mijn drijf om mensen te helpen naar een gezonde levensstijl. Bij een gezonde levensstijl hoort ook ontspanning. Masseren is een vorm om te ontspannen. We krijgen mensen in de massagestoel of op de massagetafel die vol spanningen en stress zitten. Het is geweldig om te voelen en te zien, tijdens de massage, hoe iemand zich vol met stress naar totale ontspanning gaat tijdens de massage. Buiten de massage geven wij ook tips en advies hoe je jezelf beter tegen de stress en spanningen zou kunnen wapenen.

Geniet en ontspan! Maak snel een afspraak met een van ons.